Vardagsrum

Vi älskar säsongens sneakers från New Balance

Mairo inspiration mönster Èlastique

Vi älskar säsongens sneakers från New Balance

Vill du ha ett par retroinspirerade men ändå moderna, snygga sneakers? Då ska du satsa på skor från New Balance! Här är årets nyheter.

Ett stort N på sidan av skon, det är kännetecknet för New Balance-sneakers. Förutom det är alla modeller från New Balance snygga, lätta att matcha med dina outfits och otroligt bekväma. För Sportamore berättar New Balances marknadsansvariga, Hanna Löfberg, om två av årets nyheter och om sneakers från märket i stort.

Shoppa direkt: Sneakers från New Balance

Vilka är sneakersnyheterna i år?

– Trenden i vår är en härlig mix av 70-talets running-inspirerade modeller i något uppdaterad look och modernt sportigt stuk. Två av de nya modellerna kallar vi New Balance 574 och 997.

574_Classic_HeadToToe_newbalance.jpg

En av nyheterna för i år är retroinspirerade New Balance 574 som finns i hela fem olika, neutrala färger.

Vad är unikt med New Balances sneakers och just dessa modeller?

– Alla våra skor är så galet sköna och sitter alltid perfekt på foten. Jag skulle säga att de här modellerna är väldigt ikoniska för New Balance: klassiskt retroinspirerade med fina stilrena detaljer, skön passform och de kommer i härliga färger, förklarar Hanna Löfberg och fortsätter:

– De kan bäras av många och är enkla att matcha till olika outfits, en avslappnad jeanslook, en sportig look med shorts eller till en något mer dressad outfit.

997HCA_Product_newbalance.jpg

Modellen 997 passar enligt Hanna Löfberg till de flesta outfits, och finns i två färger på Sportamore: marinblå/rosa och röd/rosa.

Hur sköter jag om mina New Balance-sneakers?

– Om det är mocka på ovandelen skulle jag använda en mockaborste när de är torra och eventuellt spraya dem med någon form av impregnering.

SHOPPA NU: Sneakers från New Balance

LÄS MER: 3 oväntade husmorsknep för att hålla vita sneakers vita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *