Mairo då och nu.

Vi är Mairo, ett företag dedikerat till svensk design och heminredningens elegans. Sedan vår start 1993 har vi beundrats för vår förmåga att framhäva Sveriges rika textil- och designtraditioner.

Genom åren har vi med stolthet erbjudit ett utbud av inredningsartiklar, allt från utsökta tyger och kuddfodral till sängkläder, som reflekterar essensen av svenskt hantverk och estetik. Varje produkt vi designar och erbjuder berättar en historia, en historia om skönhet, funktion och vårt arv.

Nu när vi blickar framåt, är vi glada att introducera vår nyaste kollektion av invändigt solskydd. Vår linje inkluderar sofistikerade gardiner, moderna rullgardiner och hissgardiner, alla skapade med samma kärlek till detalj och design som du har kommit att förvänta dig av Mairo.

Samtidigt som vi ständigt strävar efter innovation, glömmer vi aldrig vårt ursprung. Våra klassiska produkter, älskade av många genom åren, finns fortsatt tillgängliga på vår hemsida. För oss på Mairo handlar det om att förena tradition med nutid, allt för att ge dig det bästa av båda världarna.

Välkommen till Mairo – där gammalt möter nytt och där svenskt designerarv lever och andas.