Mairo – färgglädje och inspiration sedan 1994
Mairo är ett svensk designföretag som designar, tillverkar och säljer produkter inom heminredning, främst i form av olika textilprodukter. Mairo grundades i Ronneby 1994 och är en del av Markisol-koncernen, en ledande tillverkare av rullgardiner, hissgardiner och panelgardiner. Mairo är idag ett välkänt varumärke som har rönt stor uppmärksamhet för sina spännande och kreativa mönster.

Design som väcker uppmärksamhet
Mairos kollektioner har väckt stor uppmärksamhet med sina spännande och kreativa mönster. Variation och inspiration är nyckelorden. Med många mönster i flera olika färgkombinationer bjuder Mairo på både tradition, överraskningar och obegränsade kombinationsmöjligheter. Bolagets egna kreativa krafter med stort engagemang samt Texttiltryckeriet lyfte snabbt Mairo till ett känt varumärke inom heminredning.

Bara naturmaterial
Alla Mairos färger är vattenbaserade och miljövänliga, allt från grundpastan till de färdiga färgerna. Våra tyger består bara av naturmaterial som hellinne, halvlinne och bomull. Samtidigt så letar vi ständigt efter nya och ännu mer miljövänliga lösningar både avseende teknik, energiförbrukning, material och färger.

Färgglädje över stora delar av Europa
Mairos tyger och produkter sprider idag färgglädje och inspiration över stora delar av Europa. Du hittar Mairos produkter hos våra återförsäljare i Sverige, Danmark, Finland, Irland, Storbritannien, Schweiz, Polen, Ryssland, Spanien, USA, Japan och Australien.