Kära kunder,

Vi vill meddela er att vår syster webbshop, mingardin.se, har stängts ner. Vi har beslutat att överföra all support till mairo.se, som äger mingardin.se och kommer att fortsätta erbjuda samma höga kvalitet på produkter och tjänster.

Vi vill tacka er för er lojalitet och förtroende under den tid som vi har haft förmånen att få betjäna er på mingardin.se. Vi vill också försäkra er om att denna förändring inte kommer att påverka kvaliteten på vår support. Vårt mål är alltid att leverera den bästa möjliga kundservicen och vi kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att ni får samma nivå av stöd som ni har kommit att förvänta er av oss.

Vi på mairo.se vill tacka alla våra kunder som har handlat hos mingardin.se. Vi är glada att kunna erbjuda fortsatt kundsupport för tidigare beställningar och produkter från mingardin.se.

Vi vill också passa på att informera dig om vårt breda sortiment av gardiner och persienner för alla hem och stilar. Hos mairo.se hittar du högkvalitativa produkter i olika färger, mönster och material, och vi har ett stort utbud av olika lösningar för alla typer av fönster och rum.

Vi hoppas att du hittar precis vad du söker hos oss på mairo.se, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.