Garanti på Mairoprodukter

På Mairo förstår vi vikten av kvalitet och hållbarhet. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda en 5-årig garanti på alla våra produkter. Denna garanti täcker eventuella fabrikations- eller materialfel, vilket säkerställer att du som kund kan känna dig trygg i ditt köp. Det bör dock noteras att garantin inte täcker handhavande fel, situationer där produkten inte har använts korrekt eller om produkten har smutsats ner.

Vår ambition är att alltid leverera produkter av högsta kvalitet, och med denna garanti vill vi visa vårt åtagande att stå bakom varje enskild produkt vi säljer. Om du skulle upptäcka något fel inom dessa tre år, lovar vi att göra det rätt. Det är en del av vårt löfte till dig.

Om du vill reklamera något eller har några frågor angående garantin, vänligen hör av dig till vår support. När du kontaktar oss, vänligen inkludera ditt ordernummer, en bild eller video som visar felet, samt en detaljerad beskrivning av felet. Detta hjälper oss att snabbt och effektivt hantera din förfrågan.

Adressuppgifter: Mairo AB, Telegatan 4B, 372 22 Ronneby, Sverige.

Telefon kundservice: Tel: +46 73 205 09 02

Öppetider
Måndag – Torsdag: 08 – 16
Fredag: 08 – 14
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

E-postadress kundservice:
[email protected]