mairo_sandra

Sandra Lööv

Sandra Lööv har under sin tid på Mairo skapat egna textilmönster, samtidigt som hon hjälpt andra Designers och Illustratörer att sätta samman sin design till ett mönster för tryck. Hon återskapar även gamla textilmönster till nya modernare mönster. För Mairo har Sandra designat Elastique, Ballerina, Palma, Wedding, Bells och Kaxi.

Sedan Sandra var liten har hon älskat att måla och teckna, och bestämde sig tidigt för att det var konstnär hon skulle bli. ”Att teckna och rita har alltid varit ett lugn för mig, om det så är för hand eller nu senare på datorn, jag stannar upp och glömmer allt annat.” I sin egen kreativitet får hon utlopp för sina känslor och utvecklas för varje stunds skapande.

Våren 2004 tog Sandra sin examen vid DTTA (Danmarks Design och Tekniska Tillskärar Akademi) Som Konstruktionskräddare. Efter några år som Designer och Produktansvarig på diverse klädföretag, anställdes hon utav Mairo hösten 2007. Att designa textiltryck gav henne mera frihet och kreativitet i sin design.

Sandra Lööv kollektioner

Ballerina (3)

Élastique (9)

Palma (2)

OTHER DESIGNERS